Morgen is het dan zover.
Eerst vlieg ik om 12 uur naar Helsinki, daar pak ik om 5 uur het vliegtuig naar Japan, waar ik de volgende dag om 8:55 weer zou moeten landen. pfff
In Nagoya(Japan) wacht er een agent op ons die het vervoer naar de Dolfijngracht regelt. Als we daar aankomen(Yokkaichi), vertrekken we dezelfde dag nog naar een andere loshaven om de Australische lading te lossen.
Waar de reis daarna naartoe gaat, is nog niet bekend. Waarschijnlijk gaan we de kant van Australie weer op, maar dat is afwachten.
Zodra ik gesettled ben aan boord, en een beetje mijn draai heb gevonden zal ik weer eens een bericht/foto's achterlaten.(als ik weet hoe het daar werkt met internet enz
Justin
Hey Maatje,
Yep there you go, into the deep, maar komt goed hoor.Laat ff weten op hoeveel Hrs+ je straks zit daar.
Nou goeie reis en probeer ondanks de spanning wat te relaxen en te genieten van deze "mooie"reis.
Groetjes JP
Hoi Justin een hele goede vliegreis op dit moment sta je op schiphol.we hopen dat je vele mooie momenten hebt op de boot. En veel van de wereld mag zien.
groetjes Opa en Oma
Wens je een heel fijne reis en probeer er meer lekker van te genieten, alle liefs. Oma.
Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.
Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.